Fredag!!! soon...

Snart är det Fredag, ska bli skönt med lite vila. Men! I morgon ska jag också få låna en klänning som jag ska bära när jag tar ett gruppfoto!! Ska bli kul när alla får ett s.k "Bevis" på att jag är bög (vilket jag absolut inte är). Aja, "Do as the ladies wish" eller vad man säger. Har äntligen börjat gilla mattematik. Nu ska jag chilla lite innan jag försöker skriva lite. Hare gott nu folk!

L-L-Leviathan

Ord vi minns.

Har länge skrivit små smarta meningar, sådana som reflekterar verkligheten.
Har för mig att dom hade ett samlingsnamn...någon som vet?
Aja, här är mitt senaste som finns i mitt förra inlägg.

"I do not fear death, only life itself" - Leviathan

Detta kan ses på många sätt. Men det jag menar är att Livet är det som dödar dig, inte döden.


Skola

Skolan har startat, barnen skär sig och lärarna gråter och här kommer jag med en sång....Äh nu slutar vi med skitsnacket. Drygt med skola, det kan jag ej förneka. Men det är ju alltid skönt att lära sig något, iallafall tycker jag det eftersom jag ej kan stilla min hunger för kunskap. Men man hade ju en himmla tur. Schemat är perfekt, har idrott som sista vilket äger. Har matte och NO med min favvo lärare vilket är skönt. Har idrott med en hyfsat bra lärare. Resten är som vanligt. Det ända som suger nu är skolmaten.
Fick även veta att svinflunse vaccinet kommer vara frivilligt att ta, det lät på Media som att staten skulle tvinga oss ungdommar för att ej smitta vidare. Dom hade ju kunnat ta till smittskyddslagen förmodar jag. Aja, ska inte ta skiten. Otestat vaccin som jag bara hört dåligt av. Jag räds inte döden, bara livet. (det lät bra).
Aja, hoppas er skola (ni som har det) blir lika bra. Ska skriva mera nu.

Hare gott!

Skolstart!!

Yippie!!...Nej. Skola i morgon då. Hoppas att vi får ett hyfsat schema. Bävar inför idrott, har aldrig gillat det. Sen har man ju elevrådet, som på något sätt alltid snor min tid hur jag än gör. Aja, längtar till svenskan och så vidare. Fördelen med att man skriver mycket på sin fritid är ju att språl ämnena går väldigt bra. Framförallt engelskan eftersom jag skriver mina mer seriösa böcker på engelska. Sen ska det ju bli kul med rutiner och stress igen. Aja, man får ta dagen som den kommer. Har suttit och skrivit och nördat dom senaste nätterna vilket orsakat dålig aktivitet på bloggen. Hare gott nu folk!

Suck...

Var nyss hos tandläkaren, samma tjafs om att jag ska ha tandställning. Aja, have fun with my mouth...eller..ja.
Medans jag väntade på resultaten av röntgen lyssnade jag på radion. Samma jäkla tjafs om Svininfluensan. är det bara jag som är förbannat trött på detta tjafs? Har beslutat att ej ta den eftersom jag hellre blir sjuk än att riskera förlammning och annat skit. Faktiskt...tror nog att jag hellre dör än att blir steril, förlammad eller andra biverkningar.
Aja, ska snart käka lite Mosahka eller hur det nu stavas...köttfärs med zucchini (wtf är det med alla ord?!).
stay alive folks!

//Levi

Nu vet jag!

Har planerat att skriva om vad som händer i världen, alltså, ge min åsikt om vad politikerna och alla andra beslutar. Detta eftersom jag alltid har en fin fin åsikt om allt.
Läste på Aftonbladet idag om alla förändringar i skolan. Tycker själv att det är syn att det är om två år tidigast som dom kommer ändras. Visserligen tycker jag inte om Aftonbladet pågrund av deras dåliga information, skrämselpropaganda och VÄLDIGT många felstavningar. Dom borde skaffa lite så kallade "Grammarnazi's", vore fint. Aja, Aftonbladet har ju alltid lite sanning i deras artiklar. Eller är jag bara en skitstövel? Men sedan om man jämför olika tidningar nu och förr, så har kvaliten på dom sjunkit djupt. Aja.. Tror iallfall att dessa saker kommer att fixa barnen, eftersom detta är just vad vi behöver.

Artikel: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5663897.ab

Ändrade pågrund av att inlägget var skrivet när jag var trött.

Fasiken!

Jepp, nu är jag en av alla som har bloggar, fasiken. Namnvalet på bloggen är uppenbart för dom som får äran att lära känna mig, vilket jag hoppas blir många. Ja jag vet redan att jag låter egoistisk. Aja....jaha...vad ska jag skriva? Mitt liv är lika intressant som en död människas, sanning. Förresten, kalla mig Leviathan.
I allafall, namnet på bloggen kommer från den väldigt bra boken "Satan Speaks!" skriven av Anton Szandor Lavey, Church of Satans grundare. Den boken öppnade mitt sinne verkligen och gav mig andra synvinklar av världen.
Jag gillar att skriva så ska nog göra det nu, kanske kan komma på nåt att skriva.

Bokens bild

Förresten, är jag dum i huvudet som tycker att Onkel Kånkel är bra? texterna är omogna men den om tomten (Säger ej namn pågrund av erfarenhet av andra bloggsidor) fastnar bra. Haha

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0